2014年7月26日星期六

Utilstrækkelig Dialyse er en Life Killer for patienter med nyresvigt

Patienter med nyresvigt alle ved, at dialyse og nyretransplantation kan forlænge deres levetid og forbedre deres livskvalitet, men de få af dem ved, at utilstrækkelig dialyse kan være et liv morder.

Hvad er dialyse?

Det er en substitutionsterapi for at miste nyrefunktionen på grund af nyresygdom. Af blod dialysator, kan patientens blod føre ud af kroppen, efter rengøring af ekstra væske og toksin, vil blodet flyde i kroppen igen.

Hvorfor patienter vælger dialyse som deres terapi?

Som vi alle ved ESRD der er kendt som Uræmi, ikke kan helbredes i traditionel medicin. Dialyse og nyretransplantation er de to fælles terapier til behandling af denne sygdom, med hjælp fra de to metode, kan patienterne lever længere og bedre. men for de knappe nyre kilder, mange patienter vælger dialyse som deres kur metode.

Hvorfor utilstrækkelig dialyse er et liv morder?

Dialyse kan forbedre patienternes livskvalitet og lindre symptomerne fremkaldt af Uræmi. Så efter en periode med behandling, vil patienterne faldt bedre og nogle af dem mente, at der ikke er behov for at gøre det. For hvis de går på acceptere behandling, der vil koste en stor sum penge. Men de har ikke opmærksomme på de farer fremkaldt af det.

Eksperter påpeger, utilstrækkelig dialyse inducere toksin og wasts, som ikke kan udskilles ud af kroppen akkumulere i patientens krop. Det vil føre yderligere skade på de resterende nyrefunktion og gøre sygdommen værre. Hvad værre er, kan det føre til døden uden god kontrol.

Så regelmæssig dialyse er nødvendig for patienter helbred, eller du kan finde nogle andre behandlingsformer, der kan hjælpe dig med at slippe af med det Hvis du har brug for hjælp i helbredelse din sygdom, kan du kontakte os Vores email: .. Sjzkidneyhospital@hotmail.com



Utilstrækkelig Dialyse er en Life Killer for patienter med nyresvigt 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts