2014年7月24日星期四

Salat er godt for patienter med diabetisk nefropati og ødem

Salat er elsket af de fleste mennesker, især vesterlændinge, for sin gode teste og rige nutritions. Så for patient med diabetisk nefropati og ødem, de også ønsker at nyde det, men de spekulerer på, om det er godt for dem. Jeg kender de fleste af mennesker, der er i samme situation også vedrører det, så næste vil jeg præsentere det til dig.

Det er kendt, at salat indeholder rigelige nutritions, med forskellige fødevarer, det har anden funktion.

Stir-fried salat har mange funktioner, såsom lette smerter, hypnose, lavere kolesteroltal, diurese, fremmer blodcirkulationen, antiviral, adjuverende behandling af neurasteni og så videre.

Hvidløg salat, i tillæg til de samme funktioner med stir-fried salat, det kan også hjælpe til at sænke det høje blodsukkerniveau og anti-inflammatorisk.

Oyster sauce med salat kan bidrage til at reducere blodets fedt niveau, blodsukker og højt blodtryk. Det kan også fremme blodcirkulationen, antiviral og forebygge hjertesygdomme og lever klage.

Det kan også spise med nogle andre fødevarer, og alle af dem er til gavn for mennesker. Men fødevarer som tofu og svampe er ikke egnet til patienter med kronisk nyresygdom, fordi tofu er rige på protein og svampe er rig på kalium, både af dem er ikke gode for patienterne sundhed.

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at salat er godt for patienter med diabetisk nefropati og ødem, kan det hjælpe til at sænke det høje blodsukker og fjerne edema.So når du vælger grøntsager eller lave kostplan, bør du konsultere din ernæringsekspert. Hvis du har brug for hjælp kan du også høre vores online læger, vil vi give gratis råd til dig.

Hvis du har andre spørgsmål om diabetisk nefropati og ødem, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Salat er godt for patienter med diabetisk nefropati og ødem 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts