2014年7月20日星期日

Kan Membranøs nefropati blive helbredt ved Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Membranøs nefropati som en af ​​de vigtigste faktorer, der fører til End Stage Renal Disease er en kronisk sygdom, og er let at tilbagefald. Kan det blive helbredt ved Micro-kinesisk medicin Osmotherapy? Hvis du ønsker at vide dette svar, du behøver at vide klart om dem.

Hvad er Membranøs nefropati?

Det er også kendt som Membranøs glomerulonephritis er en slags antoimmune sygdom. De vigtigste resultater i klinikken er nefrotisk syndrom (NS) eller asymptomatisk proteinuri, kan det opdeles i to typer, som er primære sygdom og sekundær sygdom.

Det er en form for kronisk nyresygdom og er let at tilbagefald. Efter få denne sygdom 5-10 år, vil din nyrefunktion gradvist blive beskadiget. Ca. 50% af patienterne falder i Uræmi efter få denne sygdom 15-20 år. Hvad mere er, er det let at forekomme blodprop og hastigheden af renal venetrombose er op til 60%.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Ved hjælp af denne behandling, kan den beskadigede nyrefunktion repareres og de ​​resterende nyrefunktion kan forhindres. Så hvis du er i den tidlige fase af Membranøs nefropati, har du en chance for at få helbredelse fra det. Hvis du er i den forudgående fase af det, kan din sygdom ikke vendes, men progression af denne sygdom kan blive forsinket, og dit liv kvalitet kan forbedres

For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan Membranøs nefropati blive helbredt ved Micro-kinesisk medicin Osmotherapy 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts