2014年7月21日星期一

Polycystisk nyresygdom: Hvor længe kan patienterne leve med det

Polycystisk nyresygdom er en slags genetisk sygdom, det er en livstruende sygdom, så vi bør være opmærksomme på det. For patienter, der har fået det, de er ivrige efter at vide, hvor længe de kan leve med det. Eksperter påpeger, at der er masser af faktorer kan påvirke levetiden af patienter, lad os få et kig sammen.

1.. Denne form for sygdom er født med den person, men nogle patienter kan gå gennem deres liv uden nogen symptomer, for dem, er det held, er der ingen grund til at helbrede den.

2.. For andre, vil der blive vist nogle symptomer efter det fyldte 30 år. Jo tidligere denne sygdom skete, jo mere alvorlig den er. Normalt hannen er alvorlig end kvindelige.

3.. I sædvanlig vil det tage 10 år at falde i nyresvigt, men tiden er anderledes i henhold til patienternes forskellige tilstand, såsom alder, køn, behandlingsmetoden de fik og så videre.

4. For patienter med god kur terapi, er det muligt at forlænge deres levetid og forbedre livskvalitet. Hvis heldig nok, kan de have en chance for at leve som en normal person. Du ved, der er ingen terapi kan slippe af med de cyster, men som ikke betyder patienter med det kan ikke leve som en normal person.

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at hvor længe kan patienter leve med polycystisk nyresygdom er tæt knyttet til de grader af denne sygdom og behandlingsmetoder, så når du finder du har fået denne sygdom, gå for at se din læge straks, tidligere jo bedre. Lad det ikke udvikles uden kontrol, ellers vil det blive en livstruende sygdom.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os, vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Polycystisk nyresygdom: Hvor længe kan patienterne leve med det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts