2014年7月23日星期三

Kan diabetisk nefropati Patienter med ødem Eat Agurk

Agurk er elsket af mange mennesker for sine gode smag og rige nutritions, især de patienter, der er mangel på appetit. Men patienter med diabetisk nefropati og ødem spekulerer på, om de kan spise det? De har endda bange for, at agurk vil gøre deres sygdom værre, faktisk, at de ikke behøver at bekymre dig om det. Lad os få et kig hvad lægerne siger om det.

Hvad er fordelen ved at spise agurk for patienterne?

1.It er kendt, at agurk indeholder rigelige vitaminer og mineraler, kan det hæmme sukkeret i det omdannet til fedt, så det kan hjælpe til at tabe sig og reducere højt blodsukker. Så for patienter med diabetes eller diabetisk nefropati, agurk er nyttigt at kontrollere blodsukkeret.

2. Den er rig på vand, højt op til 90%, som er nyttigt at vanddrivende og reducere ødem. Så som en patient, der lider af ødemer, bør du spise nogle agurker.

Med sin store udseende og test, er agurk blevet det første valg af patienter til at forbedre deres appetit. Men husk, at uanset hvilken slags fødevarer, som en nyresygdom patienter, bør du ikke spise for meget. Ellers vil det tilføje arbejdsbyrden til din nyre i stedet for at reducere.

Her jeg nødt til at minde dig om, ikke alle de agurk produkter er egnede til patienter med diabetisk nefropati. Fødevarer som syltede agurker og strimlet agurk med sovs er ikke egnet til patienter, fordi patienter bør holde en lav lamel og let kost, der kan hjælpe dem til at reducere ødem og forhøjet blodtryk.

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at agurk er godt for diabetisk nefropati patienter med ødem, men de bør ikke spise for meget. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan diabetisk nefropati Patienter med ødem Eat Agurk

没有评论:

发表评论

Ask the Experts