2014年7月22日星期二

Polycystisk nyresygdom med Kreatinin 400 og GFR 20: Hvordan du forbedrer Filtration Rate

En patient har fået polycystisk nyresygdom over 20 år, er han lider af forhøjet blodtryk, højt kreatinin-niveau (400) og lav glomulærefiltrationshastighed (mindre end 20). Så han er ivrig efter at vide, er der nogle metoder til at sænke kreatinin niveau og forbedre filtrationshastighed.

Det vides, at GFR er en af ​​de vigtige indikatorer for nyresygdom, kan værdierne af det afspejler betingelserne for nyrerne. Det normale niveau er højere end 60ml/min, hvis niveauet er lavere end det, der betyder, at din nyre er blevet beskadiget i nogle grader, og det er svært at blive helbredt. Så det er umuligt at forbedre filtreringen sats med de traditionelle kur metoder, men at det ikke betyder, at du har ingen chance for at forbedre det.

Efter mange års forskning og klinisk erfaring, vores eksperter opfandt nogle unikke behandlinger, som har bemærkelsesværdig effektiv til at kurere kronisk nyresygdom, herunder polycystisk nyresygdom. Under behandlingen, vil vi kombinere disse kur metoder og gøre behandlingsplan i henhold til patienternes forhold.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af repræsentanten for dem. Ved at udvide vaskulær, anti-inflammatorisk, antikoagulerende og anti-trombose, kan det hjælpe til at beskytte de tilbageværende nyre funktioner og reparere beskadigede nyre væv. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du klikke her http://sjzkidneyhospital.com/micro-chinese-medicine-osmotherapy/

Ved hjælp af disse behandlinger, kan udviklingen af ​​nyresvigt forsinkes, og din GFR niveau kan forbedres til en vis grad. Hvis du er interesseret i denne terapi eller har andre spørgsmål om polycystisk nyresygdom eller høj kreatinin niveau og lav GFR, kan du konsultere vores online læger eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Polycystisk nyresygdom med Kreatinin 400 og GFR 20: Hvordan du forbedrer Filtration Rate 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts