2014年7月16日星期三

Kan Patienter med IgA nefropati dyrk sport

Kan patienter med IgA nefropati gøre nogle sportsgrene? Svaret er ja, for patienter gøre passende motion er godt for deres helbred, men bør undgå vold sport.

Hvorfor passende sport er godt for patienterne, bl.a. sundhed?

Ligesom medicin og kost, sport er også meget vigtigt for patienter, bl.a. sundhed. For mange patienter med IgA, er de afriend at sport kan medføre yderligere skade på deres nyre. Eksperter poind, at det er nødvendigt at bekymre sig om det, fordi fit motion kan øge immunitet og hjælpe dig til at forhindre hengivenhed. Du kan vælge nogle aerob træning eller ikke alt for intens motion, startende med de moderate sportsgrene, og de ​​øger sport intensiteten gradvist. I mellemtiden, du, AOD hellere gøre det med din familie medlem eller dine venner, de kan yde hjælp til dig, når du har brug for det.

Undtagen sport du også bør være opmærksom på følgende tips, alle af dem er nyttige for dit helbred.

1.. Form en sund levevis vane, aldrig holde op for sent ot spise for meget, både af dem vil gøre yderligere skade på din nyre.

2.. Gør ikke dig selv for træt, kan overanstrengelse øge blod urin så du bør arrangere fornuftig work-hviletid.

3.. Aktivt fjerne de inducerer faktorer såsom infektioner i luftvejene, huden, tarmen og urinveje.

4.. Hold en positiv holdning er nødvendig. Nyresygdom patienter har forskellige niveauer af stress, depression og pessimisme. Derfor altid være opmærksom på de ord og gerninger, forfjamsket, høj kald som vil øge patientens angst og frygt, så det er især vigtigt at mental rehabilitering.

Hvis du har andre spørgsmål om IgA nefropati, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan Patienter med IgA nefropati dyrk sport

没有评论:

发表评论

Ask the Experts