2014年7月3日星期四

Diabetisk nefropati med creatinin 4,0 og højt blodtryk

Det følgende er en e-mail fra en patient søn, hans far nu lider diabetisk nefropati og bliver svag dag for dag. Han ønsker at vide, hvordan han kan reducere dette høje kreatinin niveau.

E-mail fra patientens søn:

han er, han er 64 år old.he er en diabetiker patient i 10 years.he har

drive hans øje for grå stær. nu komplikation går i nyrerne.

blodtryk:

systolisk - 150 mmHg

diastolisk - 70 mm Hg

blodsukker -

fastende .. 10 mmol / l

2 timer efter med insulin .. 13 mmol / l

creatinine...4mg/dl

hvis noget andet pls oplyse mig .. pls give mig forslag til min fars problem

Mit svar:

Hej hr. Amin, god morgen,

Som for din fars tilstand, på nuværende tidspunkt det vigtigste er at kontrollere blodtrykket og blodsukkeret til det normale område. Hans højere kreatinin niveau betyder, at sygdommen har nu udviklet sig til grænsen mellem CKD stadie 4 og CKD etape 5 hvis presset og sukkersyge ikke kan kontrolleres godt, vil sygdommen udvikle sig en højere hastighed.

Når 50% af nyrefunktionen bliver påvirket, vil kreatinin niveauet begynder at stige over det normale område, måske på nuværende tidspunkt kan man se, at behandlingen ikke bør kun være afhængig af at sænke kreatinin niveau, på nuværende tidspunkt, det vigtigste mål for den behandling bør forbedre blodcirkulationen indre nyren, fjerne aflejring af immun kompleks dækker nyreceller, og også reparere de sårede nyreceller er hovedformålet med behandlingen. Så hvis du ønsker at mindske den høje kreatinin du har brug for at helbrede sygdommen fra roden. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist sig at være en af ​​de bedste effektive behandling i kur diabetisk nefropati. Håber din far kan blive bedre med hjælp af det.

Hvis du har andre spørgsmål om diabetisk nefropati, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Diabetisk nefropati med creatinin 4,0 og højt blodtryk 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts