2014年7月3日星期四

Levealder med ESRD og Kreatinin 8.9

For patienter med ESRD og kreatinin 8.9, forventede levetid er en af ​​de mest berørte questions.There er mange faktorer kan påvirke prognosen for det, så jeg kan ikke fortælle dig, hvor længe kan patienten med creatinin 8,9 levende, men jeg kan fortælle dig, hvis du kan få en ordentlig behandling i tide, kan du nyde en høj livskvalitet for resten af ​​dit liv.

Som vi alle ved ESRD er slutstadiet af nyresygdom, som også er kendt som uræmi, kan det være en livstruende sygdom uden god kontrol. I denne fase patientens nyre er blevet beskadiget alvorligt, fra det antal kreatinin 8.9 kan vi vide, at der er bare resterende 14% eller mindre renal kan arbejde effektivitet. I denne situation, læger altid anbefale patienten til dialyse, således at patienten kan leve længere. Men dialyse kan ikke helbrede sygdommen fra sin rod, kan det ikke stoppe udviklingen af renal fibrose, så efter nogle gange, kan nyrefunktionen tabt totalt. Indtil da, skal modtage nyretransplantation patient, de har brug for at opleve mere unødvendig smerte. For at undgå dialyse og nyretransplantation, er folk, der søger nogle andre alternative behandlingsformer.

Efter mange års forskning og klinisk erfaring, har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vist sig at være en af ​​de mest effektive behandling i til behandling af ESRD. Det handler ikke kun kan forhindre progression af nyrefibrose men kan reparere det beskadigede nyrefunktion. Med hjælp af det, kan patienter med ESRD og kreatinin 8,9 forlænge levetiden og forbedre livskvaliteten.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Levealder med ESRD og Kreatinin 8.9

没有评论:

发表评论

Ask the Experts