2014年7月20日星期日

Hvorfor Patient med nyresvigt vil forekomme Anæmi

I kronisk nyresvigt, anæmi er en af ​​de almindeligt fænomen. Så hvorfor patienter med nyresvigt får blodmangel? Håber følgende indhold kan være nyttige for dig.

Den mest almindelige anæmi forårsaget af faldet af erythropoietin, som er produceret af den glomerulære ball celler og Medullære mesenchymal-celler. Under processen med nyresvigt, vil placeringen af ​​producere erythropoietin i nyrerne blive beskadiget, vil hæmoglobin affinitet for ilt falde og udnyttelse af hæmoglobin for øget ilt. Renal iskæmi er relativt alvorlig, er det vigtigste incitament til at reducere erythropoietin faldet, fører til produktion af erythropoietin faldet betydeligt. nogle giftige materialer ophobes i blodet har direkte hæmning på knoglemarv som kan påvirke bloddannelsen.

Hertil kommer, at stigende antal røde blodlegemer beskadigelse hos patienter med kronisk nyresvigt er også en af ​​grundene. De tab af røde blodlegemer i løbet af behandlingen og nogle andre sygdomme såsom forhøjet blodtryk og diabetes også kan påvirke bloddannelsen og absorbere af nutritions, og dermed føre til blodmangel.

Efter at kende årsagerne til, hvorfor patient med nyresvigt vil forekomme anæmi, bør du tage svare foranstaltninger under behandlingen. Du må ikke gøre nogen beslutning uden din læge tilladelse. Husk, at kommunikere med din læge kan være meget nyttigt for din sygdom. De kan arrangere behandlingen planen i henhold til din egen tilstand.

Har du fået de informationer, du ønsker, hvis ikke eller du har andre spørgsmål, så kontakt os. Du kan efterlade beskeder, chat med vores online læger eller email os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvorfor Patient med nyresvigt vil forekomme Anæmi 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts