2014年7月13日星期日

Akupunktur med kronisk nyresygdom og High Kreatinin

Akupunktur er velkendt for kinesisk, det er en essens en del af traditionel kinesisk kultur. Det bruges til at helbrede mange former for sygdom i Kina for sin helbredende virkning på helbredelse Nyresygdom og høj kreatinin, begynder flere og flere vestlige mennesker til at acceptere det som en naturlig terapi til at hjælpe dem med at få fri for sygdom.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er et naturligt middel, hvor lægen indsætter medicinske nåle, anvender varme eller elektrisk stimulation på et meget præcise akupunkturpunkter at fremme kroppens selvhelbredende og forbedre funktioner.

Hvordan akupunktur virker?

Akupunktur anvendes med nåle. Dette felt har brodden af nåle på akupunktur punkt (acupoint for korte) for at justere de organiske funktioner og rydde energikanaler obstruktion i vores krop.

I det gamle Kina, blev det kaldt 'Bian Shu ", en godbid metode med sten nåle, som derefter udviklede sig til knoglen, bambus og metal. Nu er det populært at bruge rustfrit stål og sølv nåle blandt læger i kinesisk medicin. De er så fint, at længden er 15 til 125 millimeter og diameteren er 0,28-0,45 millimeter.

Efter at have analyseret din sygdom, vil terapeuten bruge særlige medicinske nåle til at stimulere de tilsvarende meridianer. Mange udlændinge er bange af billeder af akupunktur nåle. Faktisk indsættelse er ikke forfærdeligt, og du bare føler en myg bide, ikke skarp smerte. Og efter et par minutter, vil du føle dig godt tilpas. Dette er den kinesiske medicin mysterium.

Gennem denne måde, kan akupunktur hjælpe med at mindske den høje kreatinin niveau og helbrede kronisk nyresygdom fra roden. Samarbejde med andre unikke behandlinger i vores hospital, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad Therapy, Hot Komprimer Terapi og så videre, kan patienterne leve bedre og længere.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Akupunktur med kronisk nyresygdom og High Kreatinin 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts