2014年7月13日星期日

IgA nefropati med Blood Urin: Er Immunterapi Nyttige for det

Blod urin er en af ​​de mest almindelige symptomer på IgA nefropati, så hvis du ønsker at slippe af med det, du har brug for at helbrede denne sygdom først. Hvordan at helbrede denne sygdom? Er Hot Komprimer Therapy nyttigt for IgA nefropati med blod urin? Hvis du ønsker at kende svaret på dette spørgsmål, du først nødt til at kende denne sygdom, og denne behandling klar.

Hvad er IgA nefropati?

IgA nefropati (Igan), også kaldet Berger sygdom, er en nyre lidelse, som angreb, når IgA-et protein formodes at hjælpe kroppen bekæmpe infektioner-lodges i nyrerne i stedet. IgA aflejring i nyrerne hæmmer nyrerne evne til at filtrere affald, overskydende vand og elektrolytter fra blod. Over tid, blod og protein i urinen udvikles som et resultat af denne sygdom.

Hvad er Immunterapi?

Immunterapi er en kombination af kinesisk medicin og vestlige medicin behandling både nyresygdom og dysfunktionelle immun system.It er sådan en behandling, som har til formål at reparere de beskadigede nyrer og genopbygge det medfødte immunsystem af den menneskelige krop. Der er seks trin i det, hvis du ønsker at kende detaljerne, klik her http://sjzkidneyhospital.com/immunotherapy/

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at Immunterapi er nyttigt til behandling af IgA nefropati med blod urin. Det handler ikke kun kan lindre symptomerne på denne sygdom, men også kan helbrede denne sygdom fra roden.

Så hvis du er en patient med IgA nefropati med blod urin, ikke bange. Hold en positiv holdning og kæmpe med det, du har brug for at vide, at du ikke er alene, er der mange mennesker bo hos dig. Jeg tror, med hjælp fra dem, kan du nyde et bedre liv. Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



IgA nefropati med Blood Urin: Er Immunterapi Nyttige for det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts