2014年7月9日星期三

Kan højt blodtryk Fremkald diabetisk nefropati

Som vi alle ved diabetisk nefropati er hovedsageligt fremkaldt af højt blodsukker, så kan forhøjet blodtryk fremkalde diabetisk nefropati? Hvis cann't, er der nogen relationer mellem dem? Lad os få et kig sammen.

Diabetisk nefropati er de mest almindelige komplikationer af diabetes, hvis den ikke kan blive kontrolleret godt, kan det føre til nyresygdom. Så hvordan man kan kontrollere det er blevet det vigtigste for patienterne. Hvis du vil styre en sygdom eller helbrede den, den første ting du skal gøre er at vide klart om det, herunder de grunde, der kan fremkalde den. Så for diabetisk nefropati patient, de har brug for at vide, hvilke faktorer kan forårsage denne sygdom. Det er kendt, at diabetes er den oprindelige sygdom og højt blodsukker er primært faktorer det, så for patient, de har brug for at kontrollere deres blodsukker godt. Men har de brug for at kontrollere blodtrykket? Kan højt blodtryk fremkalde denne sygdom?

Ifølge nogle undersøgelser, hypertension har ingen direkte links til diabetisk nefropati. Men den oprindelige forhøjet blodtryk eller forhøjet niveau af det i løbet af sygdommens udvikling kan fremskynde udviklingen af denne sygdom, og at nyrefunktionen værre. Patienter med hypertension kan føre til nyresvigt i en kort tid, således at en patient med diabetisk nefropati, kontrollere højt blodtryk er også en af ​​de vigtige ting.

Fra ovennævnte informationer, kan vi vide, at hypertension kan fremskynde udviklingen af diabetisk nefropati og gøre nyrefunktionen værre. Så som en patient med denne sygdom, bør du være højere opmærksom på dit blodtryk niveau. Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. vores emial: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan højt blodtryk Fremkald diabetisk nefropati

没有评论:

发表评论

Ask the Experts