2014年7月14日星期一

Kan Purpura Nefritis med Mavesmerter blive helbredt

Kan Purpura Nefritis med mavesmerter blive helbredt? Dette er et spørgsmål fokuseret af mange mennesker. For nylig modtog jeg en e-mail, er følgende indholdet.

En af mine nøje venner altid føle sig utilpas i huden i disse dage, især kløe, jo mere hun ridset, det itchier fik hun. Nu nogle steder scratch huden er brudt, det er ikke bare kløe syntes også fælles ubehageligt, og de ​​mere alvorlige symptomer end før, har smerter i underlivet dukkede op i slutningen af ​​lederen, der er smerter, derefter gik til hospitalet til undersøgelse , lægen sagde, at hun har fået purpura Nefritis. Vi spekulerer på, er der en effektiv behandling kan helbrede denne sygdom.

Hvis du ønsker at helbrede det, du behøver at vide det først.

1.Different patienter på grund af forskellig alder, forskellige kliniske manifestationer, så behandlingen af sygdommen er ikke det samme. Når lave en symptomatisk behandling metode, lægerne nødt til kombineret med patientens alder, klinisk manifestation og nyreskader grad. Som patient ikke får behandling blindt, er du nødt til at træffe beslutning i henhold til resultatet af omfattende evaluering.

2.. Patienter med lys purpura nephritis kan behandles gennem den daglige forebyggelse og behandling, bør vi være opmærksomme på hvile og for at opretholde vand-og elektrolytbalancen. Patienter med ødem og tung proteinuri bør begrænse salt, vand indtag og undgå at spise højt proteinindhold fødevarer. Som en patienter, du bør være opmærksom på at forhindre den øvre luftvejsinfektion, kronisk infektion læsioner

3.Hvis du er med seriøs Purpura Nefritis, er du nødt til at tage medicin terapi, for drug behandling i henhold til de forskellige patologiske kvaliteter med forskellige stoffer, den generelle behandling er at reducere proteinbaserede lægemidler og nogle hormon kombination immunosuppressiv til at lindre sygdommen effekt temmelig godt.

Immunterapi er en effektiv behandling i kur Purpura Nefritis opfundet af vores eksperter, hvis du ønsker at helbrede denne sygdom med mavesmerter, kan du konsultere vores online læger eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan Purpura Nefritis med Mavesmerter blive helbredt

没有评论:

发表评论

Ask the Experts