2014年7月19日星期六

Kan Patienter med nefrotisk syndrom Eat Rejer


Rejer er dybt elsket af folk for sine gode velsmagende og rige nutritions, men det er egnet til patienter med nefrotisk syndrom?

Funktionerne af rejer

1.Shrimp indeholder rigelige magnesium, det spiller en vigtig rolle i regulering af hjerteaktivitet, også kan beskytte kardiovaskulære system, reducere kolesterol i blodet og forhindre åreforkalkning, på samme tid, det kan dilatere koronararterierne, forebygge hypertension og myokardieinfarkt.

2.. Rejer er rig på nutritions og er nem at fordøje med bløde kød, så det er en god mad til patienter eller folk, der er i dårligt helbred.

3.. Eksperter fandt, at astaxanthin i det nyttigt at fjerne jetlag forårsaget af ændringer i tidszone.

4.. Det er rigeligt i calcium og fosfor, både af dem er til gavn for børn og gravid kvinde. Udover det, kan det opbygge immunitet og modstandsdygtighed over for tidlig ældning. Patienter, der er bange for kold eller let at træt bør spise mere.

Eksperter sagde, at rejer er en slags fisk og skaldyr, er det let at fremkalde tilbagefald af denne sygdom, så patienter med nefrotisk syndrom, bør holde sig væk fra det. Kost spiller en vigtig rolle i helbrede denne sygdom, så patienterne bør holde en fit kost, som er lav i salt, protein og fedt. Men for at imødekomme efterspørgslen fra din krop, bør du tage ordentlig magert kød, æggehvide, mælk og så videre.

Har du fået de svar, du ønsker? Hvis du ønsker at vide mere information om nefrotisk syndrom, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os. Hvis du vil, kan du også maile til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan Patienter med nefrotisk syndrom Eat Rejer 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts