2014年7月9日星期三

Bobler i urin: Hvad betyder det betyder for CKD Patient

Bubble er elsket af mange mennesker, især børnene, de altid lege med dem, og som kan være deres lykkeligste tid. Men når bobler dukkede op i en anden form, i vores urin, er der nogen anden indikerer? Hvad det betyder for kronisk nyresygdom?

Der er mange faktorer, der kan gøre skum i urinen, kan de opdeles i to typer. Sygdom faktorer og ikke-sygdomsspecifikke faktorer. For de bobler induceret af ikke-sygdomsspecifikke faktorer, vil de være forsvundet på kort tid. Så hvis det ikke kan forsvundet af sig selv eller i lang tid, er du nødt til at være meget opmærksomme på det. Det kan indikere din krop er gået galt, du må hellere gå til en normal hospital og konsultere din læge i tide.

For patienten kronisk nyresygdom, er boblerne i deres urin dannet af protein. Efter din nyre beskadiget, kan glomerulær ikke fungerer normalt, så nogle protein vil sive ind urin og udskilles med det. Efterhånden som sygdommen udvikles, vil mere og mere protein lækage, så kan du se boblerne ved dine øjne. Hvis du ikke kan træffe foranstaltninger i tide, og det vil være svært at kontrollere det. Så er opmærksomme på det. Hvis du ikke kender klart om det, kan du konsultere vores online læger, vil de svare dig med detailled informationer.

Nu ved vi, at for CKD patient, stort antal af bobler i deres urin betyder nyrefunktionen er blevet beskadiget alvorligt. Så for dem, det vigtigste er at bekæmpe sygdommen med det samme.

I vores hospital der er nogle unikke behandlinger, som har vist sig at være effektive kur metoder til behandling af cementovnstøv. Ved hjælp af dem kan patienter lever bedre og længere. Hvis du er interesseret i dem, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Bobler i urin: Hvad betyder det betyder for CKD Patient 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts