2014年7月15日星期二

Er Olive Oil God til patienter med kronisk nyresygdom og High Kreatinin niveau

Er olivenolie godt for patienter med kronisk nyresygdom og høj kreatinin niveau? Som vi alle ved kost spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​kronisk nyresygdom og høj kreatinin niveau, kan en god kost øger helbredende virkning, mens en dårlig kost kan gøre din sygdom værre, så betale højere opmærksom på din kost.

Eksperter påpeger, at patienter med CKD bør holde en lav salt, lavt fedtindhold, lavt proteinindhold og højt vitamin kost og holde sig væk fra fødevarer som oksekød, fåre-, fisk og andre stimulerende fødevarer, som kan gøre yderligere skade på deres nyre.

Efter at vide dette, så lad os få et kig hvad slags fødevarer Olivenolie er?

Olivenolie er et produkt af oliven, i Middelhavslandene det har tusindvis af år tradition, der er kendt som "flydende guld", "dronning af vegetabilsk olie," dug "Mediterranean

Undersøgelser har vist, at olivenolie kan bidrage til at forbedre insulinfølsomhed reducere forekomsten af ​​diabetes og kontrollere blodsukkeret. Det har også mange andre funktioner, såsom at beskytte det kardiovaskulære system, forebygge åreforkalkning og åreforkalkning komplikationer, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, hjertesvigt, nyresvigt, hjerneblødning osv.

Fra ovennævnte informationer, kan vi vide, at olivenolie er ganske velegnet til patienter med CKD og høj kreatinin niveau, men patienter bør undgå varme olivenolie til høj temperatur, som ikke er godt for deres helbred.

Hvis du har andre spørgsmål om CKD eller høj kreatinin niveau, ikke tilbageholdende med at konsultere vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for hjælp til at gøre kost plan, kan du efterlade beskeder nedenfor eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Er Olive Oil God til patienter med kronisk nyresygdom og High Kreatinin niveau 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts