2014年7月4日星期五

Nyresvigt med 26% Nyre Funktion: Hvor kan jeg få traditionel medicin

Jeg har et nyresvigt med kreatinin på 232 ug / l og 26% nyrefunktionen. Jeg vil gerne prøve den traditionelle medicin metode. Hvor er sådan behandling til rådighed? Dette er et spørgsmål fra en 62 år patient. Han er nu lider af nyresvigt og ønsker at komme fri fra det haster.

Kina er hjemsted for kinesisk medicin. Du kender Kina er temmelig berømt for den kinesiske urt afhjælpe med lidt bivirkninger og den kinesiske urt medicin har vist sig at være med stor effektivitet i at forbedre blodcirkulationen indre nyren og beskytte nyrefunktionen.

Faktisk masser af nyresygdom kan udvikle sig en stabil hastighed, og gennem rimelig behandling, kan det få en fin opsving. Netop på grund af de akutte faktorer, vi mister masser af behandling mulighed, og sygdommen udvikler sig til nyresvigt endelig. For at fjerne immunkomplekset i nyrerne, vi bruger kinesisk urtemedicin. Fordi det aktive materiale af de kinesiske urter kan kombinere med immunkomplekset, splitte dem og aflade dem ud af kroppen. Desuden kan kinesisk medicin udvide blodkarrene, forbedre blodcirkulationen og øge blodgennemstrømningen i nyrerne, så immunkomplekset og ekstra cellulær matrix, som forårsagede nyrefibrose i billedet kan udledes ud. Det vigtigste er at rense blodet og reparere de beskadigede nyreceller. Dette er det tredje trin. For at rense blodet, vestlige medicin har hæmodialyse. Dog kan hæmodialyse kun fjerne de små molekyler giftstoffer som kreatinin, urinstof og urinsyre. Store molekyler giftstoffer som homocystein og retinol-bindende protein er stadig i blodet og forårsage mere alvorlig damage.Dialysis stadig kan undgås. I kinesisk medicin, kan kinesisk urt bad terapi, fodbad terapi og akupunktur også opnå effekten af ​​blod rensning.

Af ovenstående indhold, ved vi, at patient med nyresvigt og 26% nyrefunktion kan få traditionel medicin i vores hospital. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Nyresvigt med 26% Nyre Funktion: Hvor kan jeg få traditionel medicin 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts