2014年7月14日星期一

Sådan Care Børn med Purpura Nefritis

Purpura Nefritis er velkendt for folk, det påvirker patienterne livet alvorligt, især børn. Så vi bør være opmærksomme på deres liv, hvordan man passer børn med Purpura Nefritis?

Mental sygepleje: fordi sygdomsforløbet af børn er længere end andre mennesker, så det vil tage lang tid at helbrede. I denne periode vil forældre og deres børn producere en pessimistisk, angst og frygt psykologi, som ikke er godt for børn helbred. For forældre, en positiv holdning er meget vigtig i denne periode. De skal kommunikere med deres børn i tid til at forbedre deres følelser.

Hverdagen pleje: at sikre, at den indendørs luften frisk, undgå kolde med 84 væske til at rengøre rummet hver dag poster; For patienter, er det vigtigt at undgå kulde på grund af de børn med nyreskader, er sit eget immunsystem let at forårsage en kold, så på almindelige tider bør være opmærksomme på kold varm. Prøv ikke at gå offentlige aktiviteter; Bemærk også ikke overdreven overanstrengt, skal have nok hvile, der kan bidrage til at undgå sygdom.

. 3. Kost sygepleje: for børn med denne sygdom bør give høj næringsværdi, let at fordøje, høj kulhydrat, høj-vitamin og fedtfattig kost. Hvis børn med for meget proteinuri er tilrådeligt animalsk protein. Hvis de ledsages af ødemer eller højt blodtryk, bør begrænse vand og natrium indtag, undgå at spise allergisk mad, såsom fisk, rejer, mælk, æg, krabber at forhindre tilbagefald.

. 4. Gør en passende mængde motion: ordentlig øvelse ikke kun kan øge kroppens modstandskraft over for sygdomme og holde en positiv stemning, men også kan øge appetitten på nogle bestemte, som er nyttigt at forbedre fejlernæring, muskel atrofi forårsaget af mangel på protein.

Børn er i den fase af vækst, kan de lider mere end voksen og ikke ved, hvordan man kan forebygge Purpura Nefritis. Så som forældre, bør du prøve dit bedste for at hjælpe dem med at forebygge sygdommen går værre.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Sådan Care Børn med Purpura Nefritis 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts