2014年7月2日星期三

Sådan forhindres infektion efter nyretransplantation

Nyre er en af ​​vores vigtige organer, vi skal beskytte det godt i vores daglige liv. Men dette organ er sårbare over for skader fra omverdenen, hvilket er mere alvorligt er nyresvigt. Hvis en patient, der lider af nyresvigt nyre, transplantation er et must. Høj risiko for nyretransplantation, er mange patienter smittet efter nyretransplantation. Så hvordan man kan forebygge infektion efter nyretransplantation er blevet en af ​​emnet væv blandt patient, lad os nu få et kig sammen.

1.At den tidlige periode af postoperativ eller immun inhibitor bør patienter isoleres, og lad værelse desinficeres to gange for hver dag. 2.. Reducer gange så langt som muligt til et offentligt sted i epidemisk sæson. Gør blodkoncentration narkotika og periodisk gennemgang af immunsystemets funktion på tid for at undgå overdreven immunsuppression. . 3. Prøv at undgå kontakt med den patient, som har en kold; Undgå diverse virus vaccine; Må ikke holde fjerkræ og kæledyr. Vær opmærksom på personlig hygiejne, ikke ignorere den lille skade af huden eller slimhinderne. 4.. Prøv at reducere brugen af ​​magtfulde immunosuppressivum, især brugen af ​​OKT3, ATG / ALG. 5.. Ifølge behov forebyggende brug af antibakterielle, antivirale og svampemidler. 6.. Som følge af langvarig brug af immunosuppressive patienter krop modstand er relativt lav, transplantation inden for de næste seks måneder skal være særlig opmærksom på at undgå forkølelse. Må ikke gå til de støjende offentlige steder. Iført en maske for at gå ud, når det er nødvendigt, fandt, at forkølelsessymptomer øjeblikkelig klinik, så man undgår at forårsage andre alvorlige komplikationer. 7.. Fordi patienterne er nemme at få infektion, så du skal ikke komme tæt på fugle, katte, hunde og andre kæledyr, lest årsag andre patogener såsom bakterier, svampe og virus infektion. 8.. Vær opmærksom på dit helbred, vaske dine hænder før middagen, børste tænder i morgen og aften. 9.. Vær opmærksom på fødevarehygiejne, vaske fødevarer før spise, ikke spise dårlig mad.

Hvis du kan gjort alle de ovennævnte ting godt, kan du få et bedre liv. For andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Sådan forhindres infektion efter nyretransplantation

没有评论:

发表评论

Ask the Experts