2014年7月18日星期五

Hvordan at begrænse skadevirkningerne induceret af nefrotisk syndrom med Massive Proteinuri

Nefrotisk syndrom er en gruppe af kliniske symptomer, ikke en sygdom i sig selv. Massive proteinuri er én fælles symptomer blandt dem, er det virkelig generer folk, så de søger nogle metoder til at få de skader forårsaget af det. Så hvordan man kan reducere skader fremkaldt af nefrotisk syndrom med nefrotisk syndrom?

Hvad er massiv proteinuri?

Som nævnt ovenfor, er det en symptomer induceret af nyresygdom. Efter vores nyre beskadiget, kan det ikke forsyning, der fører til nogle protein lækage i urinen, det er det, vi ser og kaldte det proteinuri. Med sygdommen går værre, mere og mere protein sive ud og form i massiv proteinuri.

Hvordan at begrænse skadevirkningerne induceret af nefrotisk syndrom med massiv proteinuri naturligt?

1.. Gøre ordentlig øvelse til at styrke dit helbred, der er det vigtige garanti for rehabilitering. Men husk, at gør ikke dig selv for træt, det er ikke nyttigt at kontrollere blodtrykket og kan tilføje belastning til din nyre.

2.. Hold en positiv holdning, ikke i dårligt humør hele tiden, det er nytteløst at dit helbred og kan forværre din sygdom.

3.. Tag ikke nogen medicin, uden at tillade din læge, fordi nogle lægemidler kan skade din nyre, hvis du tager fejl dem. Så når du faldt utilpas, skal du gå til din læge, som kan forhindre din sygdom går værre.

4.. Hold en lav protein diæt, der kan hjælpe dig med at reducere de proteiner i urinen og aflaste arbejdsbyrden for din nyre.

Eksperter minde dig, må du være opmærksom på dit liv detaljer og danne en sund levevis vane, som er meget vigtigt at få genopretning tidligere. Hvis du har andre spørgsmål om nefrotisk syndrom eller symptomerne på den, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvordan at begrænse skadevirkningerne induceret af nefrotisk syndrom med Massive Proteinuri 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts