2014年7月16日星期三

Må Patienter med kronisk nyresygdom har brug Dialyse for resten af ​​deres liv

Nogle mennesker sagde dialyse er en livslang kur metode, når du får det, du kan ikke slippe af med det for evigt. Er det rigtigt? Må patienter med kronisk nyresygdom behov dialyse resten af ​​deres liv?

Hvad er dialyse?

Dialyse er en erstatning terapi for den tabende nyrefunktionen grundet End Stage Renal Disease.It spiller en væsentlig rolle i at genopleve alvorlige symptomer og forbedre livskvaliteten.

Hvorfor folk anså det som en livslang kur metode?

Ved hjælp af det, kan patienter lever bedre og længere. Som erstatning i nyrerne, kan det hjælpe til at fjerne giftstoffer og affald, men kan ikke reparere det beskadigede nyrefunktion. Så hvis du stopper den, kreatinin-niveauet vil øges igen, og andre symptomer fremkaldt af utilstrækkelig renal også vil dukke op igen. Så patienterne nødt til at gøre det for resten af deres liv, er det virkelig generet dem.

Er der andre behandlingsformer kan erstatte det?

Heldigvis er der er vist sig at være have bemærkelsesværdig effekt i at kurere CKD, såsom Micro-kinesisk Osmotherapy, Hot komprimere terapi, fodbad Terapi, Immunterapi og så videre, for yderligere informationer klik her http://sjzkidneyhospital nogle nye behandlingsformer. com / behandlingsmuligheder-optioner / ved hjælp af disse behandlingsmetoder, patienterne kan slippe af eller i det mindste reducere de tider af dialyse.

For forskellige mennesker har forskellige vilkår, så vores eksperter vil gøre kur plan i henhold til deres individuelle forhold. Hvis du ønsker at vide, om du er egnet til disse behandlinger, kan du konsultere vores online læger eller email os med din detaljerede informationer, efter at have analyseret det, vil vi svare dig med de bedre råd så hurtigt som muligt.

Hvis du har andre spørgsmål om CKD eller dialyse, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Må Patienter med kronisk nyresygdom har brug Dialyse for resten af ​​deres liv

没有评论:

发表评论

Ask the Experts