2014年7月10日星期四

20% Nyrefunktion med Kreatinin 7.1: Har jeg brug for dialyse

Vi ved, at 20% nyrefunktion med kreatinin 7.1 er på 4. etape af kronisk nyresygdom, det betyder at du er i nyresvigt nu. Har du brug for dialyse i denne fase? Er Dialyse er den eneste måde for dig?

Ifølge kreatinin niveau CKD kan opdeles i fem faser, 4. etape er på et fremskredent stadium af det. Normalt, hvis du ikke kan styre det godt, du kan snart føre til nyresygdom som også er kendt som Uræmi. Så hvis du går til et hospital, lægerne der altid anbefale dialyse til dig. Men du kan have nogle spørgsmål som: Hvad er dialyse? Kan det helbrede din sygdom godt? Er det den eneste måde at helbrede din sygdom? Næste jeg vil forklare dem til dig én efter én.

Hvad er dialyse?

Dialyse er en erstatning terapi for den tabende nyrefunktionen grundet End Stage Renal Disease.It spiller en væsentlig rolle i at genopleve alvorlige symptomer og forbedre livskvaliteten. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du klikke her http://sjzkidneyhospital.com/dialysis/

Kan det helbrede din sygdom godt?

Dialyse kan erstatte nyrefunktionen og forlænge patientens levetid i en vis grad, men det kan ikke helbrede sygdommen eller reparere beskadigede nyrefunktion. Så det cann't helbrede din sygdom fra roden.

Er det den eneste måde at helbrede din sygdom?

Efter mange års forskning og klinisk Terence vores eksperter opfundet flere unikke behandlinger, som har vist sig at være de effektive behandlinger i kur nyresvigt, så dialyse er ikke den eneste måde at helbrede din sygdom. For yderligere information, klik her http://http//sjzkidneyhospital.com/treatment-options/

I ét ord, for patient med 20% nyrefunktion og kreatinin 7,1, behøver du ikke 't tage dialyse nu, er der nogle alternative behandlingsformer. Så har en mening om dem, før du foretager nogen beslutning.


20% Nyrefunktion med Kreatinin 7.1: Har jeg brug for dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts