2014年7月30日星期三

Kronisk nyresygdom, Creatinin 3,8, Sådan Lavere Kreatinin 3.8 Naturligvis

For kronisk nyresygdom med kreatinin 3.8, den mest bekymring Spørgsmålet er, hvordan at sænke det naturligt. Faktisk er det svært at sænke den, men hvis du kan gjort alle de ting Bellow, er der stadig en chance for at formindske den.

1. En fit kost plan: for patient med høj kreatinin niveau, læger altid fortalt dem til at begrænse saltindtag, holde sig væk fra fødevarer med højt proteinindhold og kalium. Faktisk er det meget nyttigt for patienter sundhed, fordi uanset lamel, protein eller kalium vil tilføje belastning til den beskadigede nyre.

2. En sund levevis vane: i virkeligheden, dårlig vane er en af ​​de faktorer, der fremkalde kronisk nyresygdom, som bo op for sent, spiser for meget eller for mindre, narkoman til alkohol eller tobak etc. Så ændrer dit liv vane der kan hjælpe behandlingsmetoden arbejde bedre.

3. En korrekt behandling metode: ved hjælp af en ordentlig kur metode, kan din kreatinin niveau sænkes og din sygdom kan blive vendt. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist sig at være en af ​​de mest effektive behandlinger i lavere høj kreatinin niveau, så giv en tænke på det, når du vælger kur metode.

Blandt dem, ordentlig behandling metode er den vigtigste, men kost og levende vane er også meget vigtigt for patienten med kreatinin 3.8 til at sænke det naturligt, så du ikke bør ignorere nogen af ​​dem. Hvis du har brug for hjælp til at finde en ordentlig kur metode eller lave en kostplan eller danne en sund levevis vane, kan du konsultere vores online læger gratis, vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvis du har andre spørgsmål om kronisk nyresygdom, kan du maile til os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kronisk nyresygdom, Creatinin 3,8, Sådan Lavere Kreatinin 3.8 Naturligvis 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts