2014年7月31日星期四

Hvis der findes at have Nyre hypoplasi Har Diet nødvendigt at ændre

Hvis nogen viser sig at have Nyre hypoplasi betyder kosten skal ændres? Dette er et spørgsmål fra vores online læger. Faktisk, er svaret ja, men folk, der er i denne situation ikke ved, hvad slags fødevarer er egnet til dem, og hvorfor skulle de til at ændre det. Næste vil jeg dele dig nogle informationer om det, håber det er nyttigt for dig.

Hvorfor skal folk med Nyre hypoplasi at ændre deres kost vane?

For folk, der er i denne situation deres nyre er blevet beskadiget i en vis grad, hvis de forveksler nogle fødevarer, der vil tilføje arbejdsbyrden for deres nyre, endda gøre sygdommen værre.

Hvilken slags mad er ikke godt for folk med Nyre hypoplasi?

Læger anbefaler folk til at spise mere friske grøntsager og frugt, men ikke alle af dem er godt for dem. Fødevarer, der er høj i kalium, ligesom banan, appelsin, mongo, kirsebær og så videre, er ikke egnet til patienter

De bør heller ikke spise fødevarer, der er rige på protein, såsom bønner og produkter af bønne.

Fødevarer med højt fosforindhold lignende er heller ikke godt, så når du laver kostplan du ville konsultere din ernæringsekspert, hvis du har brug for hjælp, kan du efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Bortset ovenstående tip, du bør også kontrollere din vand og salt indtag, begge af dem kan gøre din sygdom værre. Når, bør du ikke ignorere den vigtige rolle kosten spiller i behandlingen af ​​sygdommen. En ordentlig kost plan kan fordoble din helbredende virkning, kan en dårlig kost vane reducere din helbredende virkning.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvis der findes at have Nyre hypoplasi Har Diet nødvendigt at ændre 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts