2014年7月14日星期一

Etape 3 kronisk nyresygdom med GFR 49 betyder, hvad for Patientsikkerhed

Stge 3 kronisk nyresygdom med GFR 49 betyder, hvad for patient? Dette er et almindeligt spørgsmål fokuseret af mange patienter. I dag lad os få et kig sammen.

GFR der er glomerulære filtrationshastighed, er de bedste værdier for at indikere nyrefunktion. At kende ens GFR hjælper din læge for at finde din stadium af nyresygdom. Det er vigtigt for lægerne at lave en ordentlig behandling plan.

Hvad er GFRa

GFR (glomerulær filtrationsrate) er et mål for, hvor godt dine nyrer filtrerer affald fra blodet, og det kan vurderes ud fra en måling af kreatinin i blodet.

Nødvendige Værdier for GFR

På nuværende glomerulære filtrationshastighed er en af ​​evaluering indikator af nyrefunktionen. Den seneste af diagnose og behandling af nyresygdom i vejledningen påpegede: glomerulær filtrationshastighed på mere end 90 er det normale niveau; for mild nyrefunktion fald i 60 ~ 90; for moderat tilbagegang nyrefunktionen i 30 ~ 60; I 15 ~ 30 ml for alvorlig nedgang i nyrefunktionen, og mindre end 15 for slutstadiet nyresvigt, der er kendt som uræmi, har brug for dialyse eller en nyretransplantation.

Fra ovennævnte informationer, kan vi vide, at fase 3 CKD patienter med GFR 49 betyder, at der er resterende 49% nyre funktioner kan arbejde effektivt. I denne fase patienter kan faldt ubehageligt og synes nogle andre symptomer, men for forskellige mennesker har forskellige fysiske tilstand, vil de have forskellige symptomer. Så når vores læger vil gøre behandlingsplan i henhold til deres personlige tilstand. Hvis du ønsker at vide, hvad slags terapi er passer dig, kan du konsultere vores online læger eller email os med din detaljerede informationer. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Etape 3 kronisk nyresygdom med GFR 49 betyder, hvad for Patientsikkerhed 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts