2014年7月14日星期一

Spis Fried Chicken for i lang tid kan medføre nyresvigt: Er det muligt

Nogle mennesker sagde spise stegt kylling i lang tid kan føre til nyresvigt, er det sandt? Hvis ikke, bør vi spiser det i lang tid?

Hvad er nyresvigt?

Når det kommer til nyresvigt, fleste mennesker i denne tilstand, er der ingen forståelse, henviser det til nyrefunktionen forårsaget af forskellige typer kronisk udvikling nyresygdom af sene del af eller hele tabet af en patologisk tilstand. Det er velkendt, at nyren er et vitalt organ af det menneskelige legeme, dets grundlæggende funktion er at generere urin, således at fjerne kroppen metabolisk produkt og nogle giftigt affald, og på samme tid ved den tunge fastholde fugt absorption funktion og andet nyttigt materiale, når dens funktion er tabt, toksiner kan ikke udledes af metabolismen af ​​kroppen, er tilbøjelige til at bringe folks liv.

Kan på lang sigt spise stegt kylling fremkalde nyresvigt?

Eksperter sagde spise stegt kylling kan ikke føre til nyresvigt direkte i almindelighed nyreproblemer oftest skyldes påvirkning af narkotika eller giftige stoffer som tungmetaller forårsager. Som nævnt i nyhederne er kun 12 år gammel børn, kan mere være den allerede eksisterende familie genetisk eller selv har nyresygdom, og den langsigtede spise Stegt kylling er sandsynligt at forværre sygdommen, forårsage nyresvigt. Som nyresygdom generelt tidlige symptomer er ikke let at se, kun symptomerne på smerte eller anden dårlig behandling efter diagnosen, vil patienten vide, at du har en nyresygdom.

I princippet kan Stegt kylling eller andre dårlige spisevaner ikke være den vigtigste årsag til nyresygdom eller nyresvigt, men vil tilføje metaboliske byrde på nyrerne, så du må hellere lave en kost plan for dig selv. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Spis Fried Chicken for i lang tid kan medføre nyresvigt: Er det muligt

没有评论:

发表评论

Ask the Experts