2014年7月22日星期二

Er Colace Nyttigt for dialysepatienter med forstoppelse

For patienter, der er i dialyse er nemt at få forstoppelse, vil de fleste af dem skal anbefale at tage Colace, men nogle mennesker sagde, at det er nytteløst for deres situation. Lad os nu få et kig hvorvidt Colace er nyttigt for patienter i dialyse med forstoppelse.

Hvad er Colace?

Denne medicin er et overfladeaktivt middel, og det kan lede vand og fedtstoffer til immerge i fæces i tarmkanalen og dermed spiller sin rolle som blødgørende fæces. Colace absorberes af mave-tarmkanalen og udskilles via galden.

Den er velegnet til patienter med kronisk forstoppelse, og ikke egnet til patienter, der har brug for det samme, fordi det er nødt til at tage 1-3 dage at få arbejde. Hvis du lider af mave smerter, kvalme, opkast og nogle andre sygdom over 2 uger skal du konsultere din læge, før du tager denne medicin.

Bivirkninger af det

Efter at have taget den, kan patienter synes symptomer såsom fuld mave, mave smerter, bitter smag, udslæt og så videre.

Er det nyttigt for patienter i dialyse med forstoppelse?

Fra funktioner Colace ved vi, at det er nyttigt for nogle patienter i dialyse, men ikke egnet til alle patienterne. Plus, der er nogle bivirkninger efter at bruge det, så patienterne nødt til at lide mere unødvendig smerte.

Er der nogle andre bedre metoder til at løse dette problem?

Heldigvis er der nogle nye behandlingsformer har god effekt på kur patienter, der er i End Stage Renal Disease, så patienterne kan undgå eller mindske de tider af dialyse. Ved hjælp af disse behandlinger, kan patienterne lever bedre og lider mindre smerte induceret ved dialyse.

Hvis du er interesseret i disse kur metoder, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er Colace Nyttigt for dialysepatienter med forstoppelse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts