2014年7月22日星期二

Forstoppelse Syntes Under dialyse: Sådan Deal det

De fleste mennesker lider af forstoppelse, især patienter, er de virkelig generet af det. For patienter, der er i dialyse er let at få det, så hvordan man skal håndtere det er blevet en meget vigtig ting for dem. Næste lad os få et kig hvordan man skal behandle forstoppelse optrådte under dialyse?

Hvorfor patienter i dialyse får forstoppelse

Dialyse er en erstatning terapi for den tabende nyrefunktionen grundet End Stage Renal Disease.It spiller en væsentlig rolle i at genopleve alvorlige symptomer og forbedre livskvaliteten, men det kan ikke relace nyrerne totalt. For at mindske byrden af nyrer og gøre patienterne leve lettere, lægen altid anbefale patienter i dialyse for at holde en begrænsning kost plan, som sigter mod at begrænse indtagelse af nutritions, fordi høje nutritions såsom højt proteinindhold kan tilføje belastning til nyre. Efter styre indtagelse, det interne miljø vil blive ændret, og uden tilstrækkelig væske og fiber, forstoppelse er let at blive induceret.

Hvordan skal man behandle det?

Normalt når patienter forekommer denne situation, vil lægerne give dem visse typer medicin såsom Colace at lindre det. Men det bare kan arbejde i en kort periode, og kan ikke løse dette problem fra roden. Så du bør modtage en systematisk behandling, samt tage medicin, hvis du ønsker at få en bedre helbredende effect.In vores hospital, vil vi gøre anderledes behandlingsplan i henhold til patientens tilstand.

Er du en patient i dialyse? Er du lider af forstoppelse nu? Hvis ja, kan du konsultere vores online læger, kan de give dig flere råd.

Hvis du har andre spørgsmål om dialyse eller nyresygdom, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Forstoppelse Syntes Under dialyse: Sådan Deal det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts