2014年7月23日星期三

Hvorfor Patienter med hypertensiv nefropati bør holde saltfattig diæt

Som vi alle ved, en ordentlig kost er meget vigtigt for behandlingen af ​​hypertensiv nefropati, men der er bare nogle få mennesker ved, hvorfor patienter bør holde en lav salt kost. Lad os nu få et kig sammen.

Hvorfor patient med forhøjet blodtryk bør holde lav salt kost?

Det siges, at indtagelsen af ​​natrium er proportional med forekomsten af hypertension, og det kan fremkalde alvorlig ødem. Som vi alle ved salt indeholder rig på natrium, og det kan trække skibe og øge blodtrykket, så patienter med forhøjet blodtryk bør begrænse indtagelsen af ​​lamel, ikke over 6g/day. Det er værd at nævne, at natrium kan findes i kød, fisk, æg, mælk, grøntsager, selv vand, så du kan få nok natrium fra fødevarer til at imødekomme efterspørgslen af din krop. For patienter med meget højt blodtryk eller indlysende ødem, bør give dem lamel-fri diæt.

Eksperter påpeger en god kost spiller meget vigtig rolle i behandlingen af sygdomme, undtagen saltfattig diæt, patienter med hypertensiv nefropati også bør holde lavt proteinindhold, lavt fedtindhold og fiberrig kost. Så du nødt til at gøre en egnet kost plan for dig selv, hvis du har brug for hjælp, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt og forsøge vores bedste for at hjælpe dig med at komme fri af denne sygdom.

Men hvis du ønsker at helbrede din sygdom, en god kost plan er ikke nok, du også brug for en god behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er god kur metode, du er på udkig efter, det har vist sig at være en effektiv behandling til at kurere nyresygdom, herunder hypertensiv nefropati. Ved hjælp af denne behandling, kan det høje blodtryk sænkes og de ​​beskadigede væv forårsaget af den kan repareres. Hvis du ønsker at vide mere om det, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvorfor Patienter med hypertensiv nefropati bør holde saltfattig diæt


没有评论:

发表评论

Ask the Experts