2014年7月6日星期日

Prednison behandling for kronisk nyresygdom

Nogle patienter er interesseret i Prednison, de ønsker at vide det fungerer i helbrede kronisk nyresygdom. Dernæst vil jeg præsentere nogle informationer om det.

En patient fra Canada er i en minimal ændring sygdom tilbagefald, han reagerer på prednisolon igen og er næsten ved negativ efter 8 dage. Han er bare undrende på naturlige metoder til at forsøge at forhindre tilbagefald.

Han har starte Prednisolon behandling - 35 mg én gang dagligt, indtil han går negativ for protein og derefter skrå på 25 mg hver anden dag i 4 uger. Han sagde, at andre tanker vil blive værdsat som han hader prednisolon givet sine humørsvingninger. Hvad er prednison og hvorfor denne patient ikke kan lide det?

Prednison er et syntetisk kortikosteroid som i lave doser behandler allergi og andre betændelsestilstande. Læger også bruge det til at behandle immun-og autoimmune sygdomme, som en appetit stimulerende, og under kemoterapi behandlinger. En læge kan ordinere prednison for en patient, der lider af kronisk nyresvigt for at behandle et bestemt problem, såsom at stimulere appetitten, eller at gøre patienten generelt føler sig bedre. Der er to måder at modtage det: oralt eller injektion

Talrige bivirkninger er forbundet med brugen af ​​prednison, herunder forhøjet blodtryk, ændringer i adfærd, degeneration af muskler og væskeretention. Langsigtede virkninger af prednison anvendelse kan omfatte vægtøgning, forstyrrelser i øjet, og udvikling af Cushings sygdom. Så den patient, der lider kronisk nyresygdom søger andre naturlige metoder til at helbrede denne sygdom.

Der er mange unikke behandlinger i vores hospital, som har vist sig at være de effektive kur metoder i helbrede kronisk nyresygdom, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad Therapy, Hot Komprimer Terapi og så videre. Hvis du ønsker at vide mere information, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Prednison behandling for kronisk nyresygdom 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts