2014年7月8日星期二

Drinking kan hjælpe til Forhindre nyresvigt og reducere højt kreatinin

Drikke kan være nyttigt for at forhindre nyresvigt? Dette er en ny forsknings-resultat. Os fandt forskerne, at moderat alkoholforbrug kan hjælpe med at forhindre mandlige nyrefunktion tilbagegang.

Ifølge tidsskriftet, at Boston forskere fra Brigham hospital af afdelingen for gynækologi deltage i "medicinsk forskningsprojekt" crowd trak 11000 mænd, for de havde blodprøve og spørgeskemaundersøgelse. Adspurgte mænd, hver uge for at drikke et glas vin på mindst 7 mennesker muligheden for høj kreatinin indhold af syre i blodet situationen end kun drikke 1 kop om ugen eller ikke-drikkende er lavere 30%.

Højt kreatinin-indhold i blodet er nyreproblemer med stærkt signal. Brigham hospital af afdelingen for gynækologi aldrende forsker Tobias, Kurt sagde i en rapport, har tidligere undersøgelser vist, at moderat indtagelse kan hjælpe med at forebygge hjerte-kar-sygdomme, men forholdet mellem alkohol og nyrefunktion tilbagegang er ikke klar, og de fleste undersøgelser har fundet, at drikke er skadelige for nyrerne. Han sagde: "Det er første gang fundet, at moderat indtagelse er nyttigt at mindske risikoen for kronisk nyresygdom Men i betragtning af nyresygdom er ofte forbundet med hjerte-kar-problemer, er resultatet ikke overraskende Forskningen kan uddybe vores forståelse af alkohol.. og forebyggelse af sygdom. "

Selv om forskningsresultater og de ​​traditionelle synspunkter er meget forskellige, men forskerne understregede, at dette ikke betyder, at folk skal sætte drikke, især alkohol som et middel til at beskytte nyrerne. Kurt mente også bemærket, at forskningen objekt er begrænset til raske mænd, så pålideligheden af ​​den konklusion, især for kvinder og anvendeligheden af ​​patienterne, og er genstand for yderligere undersøgelse.

Hvis du ikke har fået de svar, du ønsker eller stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Drinking kan hjælpe til Forhindre nyresvigt og reducere højt kreatinin 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts