2014年7月27日星期日

Polycystisk nyresygdom og Ødem Herbal Treatment i Kina

Polycystisk nyresygdom og Ødem Herbal Treatment i ChinaThe nuværende artikel vil introducere om urte behandling i Kina for polycystisk nyresygdom og ødem. Hvis du er interesseret i at lære mere, kan du læse om eller chatte med vores online læge gratis og professionel rådgivning.

Hvordan ødem forekommer i polycystisk nyresygdom?

Faktisk forekommer dette symptom på grund nyreskader og fald i nyrefunktionen. Normalt kan nyrerne udskille affaldsstoffer og overskydende væske ud af kroppen. Men i tilfælde af PKD, vil de mange udvidede nyre cyster undertrykke nyrevæv, hvilket resulterer i gradvis nedgang af nyre kapacitet.

Når nyrerne ikke er i stand til at arbejde tilstrækkeligt til at udføre deres funktioner, vil høje niveauer af væske bevarer i kroppen, der forårsager væskeophobning. Derfor er ødem opstår hos patienter.

Naturlægemidler behandling i Kina for polycystisk nyresygdom og ødem

På nuværende tidspunkt har en naturlig urtemedicin blevet opfundet i Kina for at behandle denne sygdom fra roden og fjerne symptom. Det er almindeligt kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Som en ny udvikling af traditionel kinesisk medicin, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern anvendelse af urt medicin uden bivirkninger. Denne terapi kan opretholde arbejde for at stoppe udvidelsen af ​​nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse, reparere svækkede nyrer, og genoprette den samlede nyrefunktion. Med nyrer fungerer bedre og bedre, vil symptomer som ødem forsvinder spontant.

Som en personlig behandling, kan medicinen recept kun gives på grundlag af en præcis diagnose af patientens unikke sygdomssituation. Vil gerne få individualiseret evaluering? Du er velkommen til at kontakte os på sjzkidneyhospital@hotmail.com. Det er vores fornøjelse at dele nyttige råd. Tak for din tid!


Polycystisk nyresygdom og Ødem Herbal Treatment i Kina 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts