2014年7月13日星期日

Børn med nefrotisk syndrom bør være opmærksom på Prednison

For børn med nefrotisk syndrom, er Glukokortikoid det første valg i klinikken behandling. Og prednison er den mest almindelige medicin blandt dem. Men når du tager det til dit barn, bør du være opmærksom på det.

Nefrotisk syndrom (i det følgende benævnt renal ensemble) er en klinisk syndrom af glomerulær sygdom. Diagnostiske kriterier for en lang række af proteinuri og hypoalbuminæmi. Mange af disse børn er følsomme over for hormoner, men tilbagefald er høj, så forebyggelse af tilbagefald er af stor betydning. Brug nok medicin og ordentligt er det centrale punkt at få bedre helbredende virkning og forebygge tilbagefald. Men for den store mængde af dosering og langsigtet behandlingsforløb, er det let at få bivirkninger og forårsage komplikationer. Såsom Hypocalcæmi og Osteoporose, så som forældre, du skal levere dine børn nok frugt og grøntsager.

Ud over, at du også skal lave en kost plan for dine børn. Hvis han eller hun med indlysende ødem og har ikke meget urin, bør du styre saltindtag for at forhindre yderligere skader på deres nyrer. Hold en høj-protein indtag er også meget vigtigt at forhindre tilbagefald. For patienter med alvorlig ødem, bør de tage mindre end 2 gram salt for hver dag og protein 1,2-1,8 g / kg / dag. For patienter med nyreinsufficiens bør ikke tage protein i løbet 0.8g/kg/day.

En fit hvile plan også kan bidrage til at reducere tilbagefald sats på nefrotisk syndrom. For patienter med indlysende ødem og infektion, bør de holde ophold i sengen mindst 2 ~ 3 uger. Efter symptomerne forsvandt, kan de gå rundt i sengen. Men den samlede hviletid bør ikke mindre end 3 ~ 6 måneder.

I ét ord, bør forældre være opmærksomme på Prednison, når du vælger det for dine børn. Hvis du har andre spørgsmål eller ønsker at få en ny kur metoder til dine børn, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Børn med nefrotisk syndrom bør være opmærksom på Prednison 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts