2014年7月15日星期二

Kan Ayurveda helbrede kronisk nyresygdom med High Kreatinin niveau

Ayurveda er en traditionel medicin i Indien, har signifikant effekt på kur nogle sygdomme, nogle folk spekulerer på, om det kan helbrede kronisk nyresygdom med høj kreatinin niveau, fordi der ikke er nogen effekt behandlinger i helbrede denne sygdom op til dette tidspunkt.

Folk er virkelig generet af kronisk nyresygdom alvorligt, de selv kan ikke leve et normalt liv, endsige arbejde. Så de søger nogle nye kur metoder som et alternativ til dialyse, som er de fælles måder at sænke det høje kreatinin niveau, men med mange bivirkninger. Ayurveda som en af ​​de naturlige terapi er opført i kandidaten linje. Lad os nu har et kig hvilken form for terapi, det er.

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda har til formål at styre patienternes nyresygdom gennem kosten planen, livsstil, blod rensning, lavement terapi, urte-olie, motion og så videre. Ved at gøre disse, kan det forbedre patienternes generelle helbredstilstand og opnå følgende helbredende virkninger:

Styrke medicin til at kontrollere blodsukkeret

holde patienternes form

Udrensning patienternes blod omløb

Forbedre deres mentale tilstand

Øge patienternes immunitet

Lindre symptomer og komplikationer

Fra introducere det, ved vi, at det er nyttigt til behandling af CKD. Men i Kina, har vi en anden behandling, som er kendt som Micro-kinesisk Osmotherapy medicin, det har vist sig at være en af ​​de mest helbredende virkning på helbredelse CKD og reducere højt kreatinin niveau. Med hjælp af det, kan patienternes beskadigede nyrefunktioner blive repareret, og de resterende nyrefunktion kan beskyttes. Det handler ikke kun kan lindre symptomerne på denne sygdom, men også kan helbrede denne sygdom fra roden.

Hvis du ønsker at vide informationer om behandling af CKD eller høj kreatinin niveau, kan du konsultere vores online læger eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan Ayurveda helbrede kronisk nyresygdom med High Kreatinin niveau

没有评论:

发表评论

Ask the Experts