2014年7月8日星期二

Kan patient med Uræmi og kreatinin 8,9 Eat Longan

Som patient med høj kreatinin niveau, læger anbefaler altid at spise mere frisk frugt, men ved du, at ikke alle af dem er egnede for dig. Hvis du forveksler dem, kan din nyre blive beskadiget snarere end beskytte. For nylig en patient spurgte mig, om han kan spise longan, fordi han ikke har nogen appetit nu og bare ønsker at spise det. Han er en uræmi patient med kreatinin 8.9, kan han spise longan? Lad os få et kig sammen.

Longan er også kendt som Guiyuan på kinesisk, det er varmt og fugtigt, og kan anvendes som et lægemiddel, har mange slags virkning, kan helbrede anæmi, hjertebanken, søvnløshed, glemsomhed, neurasteni, og efter sygdom, postpartum skrøbelig osv. men er det velegnet til uræmi patienter? Expert sagde patient med denne sygdom bør ikke spise det, fordi longan indeholder kalium, og kost uræmi er især påpeget bør begrænse kalium. Uræmi patienter generelt på den lave side af kalium, hypokaliæmi, og efter brug af diuretika nemt skete på dette tidspunkt til at spise mere frisk frugt og kaliumklorid. For de patienter, deres blod calcium er lavt, så de kan spise flere fødevarer, der er høj i calcium, såsom fisk, rejer, kød, ben suppe, etc.

Fra ovennævnte informationer, kan vi vide, at patienten med uræmi og kreatinin 8.9 ikke bør spise longan og fødevarer som det. I ét ord, bør patienten være opmærksom på din kost. Hvis du ikke ved, hvad der skal til at spise, vil du bedre konsultere din ernæringsekspert eller vores online læger, alle af dem kan hjælpe dig til at gøre en egnet kost plan for dig.

Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan patient med Uræmi og kreatinin 8,9 Eat Longan

没有评论:

发表评论

Ask the Experts