2014年7月2日星期三

Nyresvigt med Kreatinin 7.9 og GFR 16: Er der nogen chance for at vende det

Som vi alle ved nyresvigt er en stilhed morder, uden god kontrol, kan det falde ind i uræmi der er kendt som nyresygdom. Nogle patienter spurgte mig, om de kan få vendt med høj kreatinin. Herefter vil jeg dele dig et eksempel, er der nogen chance for at tilbageføres fra kreatinin 7.9 og GFR 16.

Kreatinin niveau og GFR kan afspejle nyre funktioner i nogle grader, så når vi diagnose denne sygdom, disse to faktorer er meget vigtige. Fra to numre Creatinin 7,9 og GFR 16, kan vi vide, at patientens nyrefunktion er blevet beskadiget alvorligt, er der bare resterende 16% af den kan arbejde effektivt. Så i denne fase kontrol progression af denne sygdom er meget vigtigt. Hvordan til at forebygge eller forsinke udviklingen af ​​nyresvigt? Er der nogen chance for at få tilbagebetaling fra kreatinin 7.9 og GFR 16? I virkeligheden er det umuligt at få vendt fra det, men hvis du kan få en ordentlig behandling, har du stadig en chance for at leve bedre og længere med det.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist sig at være den mest effektive behandling til at kurere nyresvigt. Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Med hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, nyresvigt hos patienter med creatinin 7,9 og GFR 16 har en chance for at leve længere og bedre. Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Nyresvigt med Kreatinin 7.9 og GFR 16: Er der nogen chance for at vende det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts