2014年7月24日星期四

Syv tips patienter med diabetisk nefropati bør være opmærksom på

Som vi alle ved, uden god kontrol, kan diabetisk nefropati falde i nyresvigt snart og sidste Uræmi, som er en livstruende sygdom. Så patienter og deres familiemedlem alle bør være opmærksomme på de næste syv tip under behandlingen af ​​denne sygdom.

. 1. Styr blodsukkeret: det skal starte fra det øjeblik, du fik Diabetes, der kan hjælpe dig til at forebygge eller forsinke udviklingen af ​​diabetisk nefropati. Jo bedre du kontrollere dit blodsukker, jo bedre din sygdom går til.

2.. Styr højt blodtryk rettidig. Begræns dit saltindtag, der kan hjælpe til at sænke niveauet af blodtrykket. Har nogle sportsgrene hvis det er muligt og tage nogle antihypertensiv medicin under opførelsen af ​​din læge.

3.. Begrænse indtagelsen af kolesterol og protein kan begge øger risikoen for protein urin. Så du må hellere spise animalsk protein snarere end planteprotein, vil det mindske skaderne på din nyre.

4.. Hvis du lider af ødem, også du skal begrænse indtagelsen af salt og væske, både af dem kan forværre symptomerne på ødem.

5.. Vær opmærksom på kinesisk urt, som vi alle ved, det er godt for patienter med diabetisk nefropati, men hvis du bruger det ved unproper metode, der vil gøre din sygdom værre.

6.. Hold kommunikere med dine læger, der kan hjælpe dem til at kende din sygdom klart og rettidigt, så de kan foretage ændringer efter din tilstand.

7.. For patienter, som har udviklet sig til uræmi, du har brug for at søge nogle andre behandlinger, som kan hjælpe dig med at forlænge din levetid og forbedre din livskvalitet. Dialyse og nyretransplantation kan gøre det i nogle grader, men begge af dem har nogle bivirkninger.

Hvis du har nogen problemer i at helbrede diabetisk nefropati, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Syv tips patienter med diabetisk nefropati bør være opmærksom på 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts