2014年7月11日星期五

Hvad skal stadie 3 CKD Patient med High Kreatinin niveau og fødder hævelse Do

Hvad skal fase 3 CKD patient med høj kreatinin niveau og fødder hævelse gøre? Til dette spørgsmål, kan du sige, at de skal gå til hospitalet og få behandling med det samme. Ja, svaret er rigtigt, men ikke det bedste svar. Fordi bare gå til et hospital er ikke nok, hvis du ønsker at helbrede din sygdom, skal du sørge for du kan få en ordentlig behandling.

Hvad er en ordentlig behandling i fase 3 CKD patient?

For patient med høj kreatinin niveau og hævede det vigtigste er at lindre disse symptomer, så de kan suffur mindre, men det er ikke nok. Fordi hvis du ikke kan helbrede sygdommen fra sin rod, kan disse symptomer forekommer, og måske forværres end før. Så en god behandling for at kurere denne sygdom er afgørende. Efter flere års reserch og klinisk erfaring, vores eksperter fundet nogle effektive behandlinger, som har helbredende effektiv kur CKD, og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af repræsentanten for dem. Med hjælp fra det, patient med mild nyreskader har en chance for at få helbredelse. For patient med stadie 3 CKD er deres nyre blevet beskadiget moderat, men hvis de kan få denne behandling i tide, kan de også have en chance for at få genopretning, i det mindste, de kan leve bedre og længere. For nærmere informationer om denne behandling, kan du læse denne artikel.

Bortset fra det, kan du også bør holde en positiv holdning og gøre noget motion for at forbedre din immunitet. En sund levevis vane er en god måde at holde sig i form, så aldrig holde op til sent og være opmærksom på din kost. Hvis du ikke ved, hvad skal du gøre, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Hvad skal stadie 3 CKD Patient med High Kreatinin niveau og fødder hævelse Do

没有评论:

发表评论

Ask the Experts