2014年7月17日星期四

Te er godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom og anæmi

Som vi alle ved, kost spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​nedsat nyrefunktion, så en patient skal betale en høj opmærksomhed på de fødevarer, de spiser. Nogle patienter er vant til at drikke te, men lægen fortalte dem bør undgå at drikke det. Er det rigtigt? Næste lad os få et kig, om te er godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom?

Det vides, at te har sundhedsvæsenet funktion, kan det bidrage til at reducere det høje blodtryk og fedt, selv kan åreforkalkningshæmmende. Så drik passende lys te er til gavn for din sygdom, hvis du har symptomer på hævelse, det også kan hjælpe til at ændre den dårlige situation. Men te er rig på aminosyre og mineralske stoffer, vil alle dem med at øge oxalsyre i urinen, som kan fremkalde nyresten og forværre din sygdom. For patienter med anæmi, du må hellere holde sig væk fra tung te. Det er fordi tannin i te vil kombineret vil stryges, dannelsen af ​​dem er svært at blive absorberet, der vil tilføje belastning til vores nyre, og dermed øge graden af ​​anæmi.
Så som en patient med kronisk nyresygdom og anæmi, du hellere undgå at drikke tung te, især efter middag. Hvis du er vant til det, kan du få nogle under opførelsen af ​​din læge. Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte vores online læger, vil de svare de egnede råd til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du har andre spørgsmål om kronisk nyresygdom eller kosten, skal du ikke tøve med at lade mig vide. Du kan efterlade beskeder til os, eller kontakte os direkte. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Te er godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom og anæmi 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts