2014年7月28日星期一

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: den bedste behandling Metode til nyresvigt

Som vi alle ved dialyse og nyretransplantation er de to fælles kur metoder til at kurere nyresvigt, men begge af dem har mange bivirkninger, så folk søger nogle alternative behandlinger, som kan hjælpe dem lider mindre. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som et naturligt middel er kommet til patienter livet, er dette den bedste terapi patienter søger efter?

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, ved at anvende de naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra hud, celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Hvorfor folk sagde, at det er de bedste metoder til behandling af nyresvigt?

Det er forskelligt fra andre behandlingsformer, ved at udvide vaskulær, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose det kan mindske den høje kreatinin niveau og lindre symptomerne fremkaldt af nyresvigt naturligt. Med ingen bivirkning, kan det reparere beskadigede nyrevæv og beskytte det resterende nyrefunktion. Efter behandlingen kan folk, der er i den tidlige fase af denne sygdom har en chance for at få helbredelse. For folk, der er i forvejen tidspunkt er det svært at få omvendt, men de kan leve bedre og længere.

Hvis du har nogle andre spørgsmål om behandling for nyresvigt, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: den bedste behandling Metode til nyresvigt 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts