2014年7月19日星期六

Sådan forhindres Nyrefunktion Goes Værre for patienter med kronisk nyresygdom

For patienter med kronisk nyresygdom hvordan man kan forhindre nyrefunktionen går værre er et vigtigt spørgsmål, hvis de kan gøres godt i dette forhold, kan deres sygdom forebygges. Eksperter anbefaler patienterne bør give en tænke på livet, fødevarer, infektion og så videre, selvfølgelig ikke glemme de behandlingsmetoder, der spiller en vigtig rolle i forebygge yderligere beskadiget til din nyre.

For patienter med indlysende ødem eller alvorlig tilstand, bør de blive i sengen og få nok hvile, der kan bidrage til at øge urin volumen og mindske risikoen for at få hjertesvigt eller andre komplikationer, der kan gøre yderligere skade på din nyre. Under opvågningsfasen bør patienterne gøre ordentlig motion, såsom morgen motion eller Tai Ji at styrke deres sundhed og forbedre immunitet.

I dagligdagen, skal du skifte tøj efter vejret. Hold dig varm altid, fordi kulde kan fremkalde krampe i arteriole af glomerulus, forværre renal iskæmi og forværre nyrefunktionen.

Derudover, er opmærksomme på personlig hygiejne, holde huden ren, med henblik på at reducere forekomsten af ​​børnesår. Samtidig bør vi være opmærksomme på at forhindre luftvejsinfektioner, herunder angina, halsbetændelse, etc.

Som for kur metoder, hormon er ikke følsom at helbrede denne sygdom og har mange bivirkninger, så lægerne påpege kinesisk medicin eller vestlige medicin separat kan ikke behandle det godt, bør vi kombineret dem sammen for at opnå en bedre helbredende virkning. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er repræsentere af dem, har det vist sig at være den mest effektive behandling i kur kronisk nyresygdom. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du konsultere vores online læger direkte eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Sådan forhindres Nyrefunktion Goes Værre for patienter med kronisk nyresygdom 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts