2014年7月14日星期一

Er Lisinopril Egnet til CKD Patient at sænke forhøjet blodtryk

Højt blodtryk er en af ​​de almindelige symptomer på kronisk nyresygdom, uden kontrolleret godt, kan det gøre yderligere skade på patienterne nyre. Lisinopril er en slags anti-hypertensive medicin, er det bruges i vid udstrækning af patienterne. Er det egnet til patient kronisk nyresygdom til at sænke forhøjet blodtryk?

Hvad er Lisinopril?

ACE-hæmmere anvendes ofte til lavere tryk og Lisinopril er en slags af dem. Det kan udvide blodkarrene til at øge mængden af ​​blod, som hjælper med at beskytte dine nyrer fra det høje blodtryk. Ligesom alle andre lægemidler, lisinopril også har bivirkninger, såsom hoste, træt følelse, muskelsvaghed, svimmelhed, kvalme og opkastning osv. Så da a patienter med CKD, bør du være opmærksom på det. Må tage det under lægens konstruktion, hvis du vil, kan du også høre vores online læger, alle af dem vil give bedre råd til dig.

Er der et alternativ terapi til at sænke forhøjet blodtryk?

Hot Komprimer Terapi er en unik behandling af vores hospital, er det ikke kun kan sænke blodtrykket, men også kan forbedre nyrefunktionen. Denne terapi kan udvide blodkarrene til at sænke blodtrykket. Det kan også inhibere den inflammatoriske reaktion i nyrerne for at reducere yderligere skader. Desuden kan det forringe den ekstracellulære matrix for at forhindre nyre fibrose. Hvad er det vigtigste, kan det reparere beskadigede nyre.

Så varm komprimere Terapi er en af ​​de bedste alternativ behandling for at nedsætte for højt blodtryk, Vid hjælp af det, kan patienter lider mindre. Hvis du er interesseret i det, eller har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Er Lisinopril Egnet til CKD Patient at sænke forhøjet blodtryk 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts