2014年7月19日星期六

Kost til Membranøs nefropati med forhøjet blodtryk

Kost spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, især for patienterne. En ordentlig kost kan være nyttigt at din sygdom, men en unproper kost kan gøre din sygdom værre. Så hvad slags kost er godt for Membranøs nefropati med forhøjet blodtryk?

1.. Undgå høj-protein fødevarer

For patienter med denne sygdom, bør du tage protein efter din egen sygdomstilstand. Hvis du har mindre urin, ødemer eller højt blodtryk, bør du ikke tage protein over 20-40g, for at mindske byrden af ​​nyrerne. Det siges, at vegetabilske proteiner indeholder store mængder af purin, som kan tilføje arbejdsbyrde til nyre, så du må hellere undgå at spise dem.

2.. Styr indtagelse af væske

For patienter med højt blodtryk og ødem skal styre indtagelsen af ​​væske. Daglige indtag bør kontrolleres i 1200-1500ml, herunder 800ml vand indeholdt i drikkevarer og fødevarer. Hvis ødem er alvorlig, jo mere bør du nøje kontrollere vandindtag.

3.. Tag ikke højt fedtindhold fødevarer

Animalsk fedt er ikke godt for patienter med Membranøs nefropati og hypertension, kan det forværre arteriosklerose og inhibere hæmatopoiese. Men uden nok fedtindtag, vil patienterne blive svagere og svagere, så du kan tage nogle planteolie at erstatte det, om 60g, der kan levere energi til at imødekomme efterspørgslen af din krop.

4.. Holdes væk fra high-purin og high-kvælstof

For at mindske byrden af ​​nyrerne, bør du ikke spise stimulerende fødevarer, der er høj i purin-og kvælstof, som spinat, løn, radise, bønner og supper lavet af kylling, fisk eller kød.

5.. Undgå brug dressing med kraftig smag

Dressing som peber, chili og sennep er ikke godt at nyre-, så du bør ikke sætte dem ind i din parabol.

6.. Spis ikke for meget salt

Hvis du er en patient med mindre urin, efter at have taget for meget salt, symptomer på ødem vil blive forværret, der kan føre til hjertesvigt. Så du bør holde en lav-salt kost, bør den daglige saltindtag styres under 2-4g

For andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



 Kost til Membranøs nefropati med forhøjet blodtryk 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts