2014年7月20日星期日

Kreatinin 5.1 med ødem: er Immunterapi Nyttige til behandling af det

Det er kendt, at høje kreatinin og ødem er de to almindelige symptomer på kronisk nyresygdom, hvordan man kan lindre dem er blevet varmt emne blandt patienter. Er Immunterapi nyttigt for det?

Kreatinin 5.1 med ødem betyder, hvad for patienter

Kreatinin 5.1 er højere end det normale niveau, det er i den fase 4 i CKD. I denne fase, er patienter, der lider flere smerter, uden kontrolleret godt, kan det føre til nyresygdom også kendt som Uræmi, som er en livstruende sygdom.

Ødem er en fælles symptomer på CKD, efter din nyre beskadiget, kan væsken ikke udskilles ud rettidigt og den ekstra væske vil ophobes i din krop. Så det repræsentere som ødem, så du ved, at dette symptomer betyder, at din nyrefunktion er blevet beskadiget i en vis grad.

Af ovenstående indhold, ved vi, at kreatinin 5.1 med ødem betyder, at dine nyrefunktion er blevet beskadiget alvorligt, og du er i fare for at få Uræmi.

Hvad er Immunterapi?

Immunterapi er en ny effektiv kur metode til behandling af kronisk nyresygdom er blevet accepteret af flere og flere mennesker, men som en ny behandling ikke er kendt af mennesker over hele verden. Immunterapi er en kombination af kinesisk medicin og vestlige medicin behandling både nyresygdom og dårligt fungerende immunsystem. Det er fokuserer på behandling af nyre-sygdom forårsaget af autoimmun sygdom. Ved hjælp af denne behandling, høj kreatinin og symptomerne på ødem kan lindres.

Så ved at kurere sygdommen fra roden, kan Immunterapi være nyttigt til behandling af kreatinin 5.1 og ødem. Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kreatinin 5.1 med ødem: er Immunterapi Nyttige til behandling af det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts