2014年7月26日星期六

Hvor længe kan Patient live med Transplant Nyre

Som vi alle ved nyretransplantation og dialyse er de to fælles kur metoder til at forlænge patienternes levetid, for patienter, der har accepterer nyretransplantation, de ønsker at vide, hvor længe de kan leve med den nye nyre.

Normalt kan patienterne leve mere end 5 år med den nye nyre, men der er altid nogle særlige vilkår. Fordi mange faktorer kan påvirke resultatet af operationen, såsom infektion, narkotika afvisning og så videre. Så efter du har gjort dette operation , bør du være nøje opmærksom på din krop. Hvis nogle usædvanlige ting sker, behøver oprette forbindelse til din læger og de kan tage med det samme handlinger og justere kur metoder i henhold til din tilstand.

Du bør også være opmærksom på dit daglige liv, er det nødvendigt med en sund levevis vane. Gør noget motion, men aldrig lade dig for træt, der er skadeligt for din krop. Hvis det er muligt, lave en kostplan med hjælp af din ernæringsekspert. Hvis du har brug nogen hjælp i at gøre kost plan, kan du konsultere vores online læger, kan de give dig nogle bedre råd.

Faktisk, hvis du ønsker at leve længere og bedre, en bedre behandling til at erstatte nyretransplantation er et godt valg. Som kan hjælpe dig med at undgå alle de risici fremkaldt af operationen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den rigtige behandling, kan det reparere beskadiget nyre væv og beskytte resterende nyrefunktion. Efter mange års forskning og klinisk erfaring, har det vist sig at være et af de effektive kur metoder til at kurere nyresvigt. Hvis du vil vide flere detaljer om det, kan du læse den relative artikler på vores hjemmeside eller du kan efterlade beskeder til os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os Vores email: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Hvor længe kan Patient live med Transplant Nyre 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts