2014年7月28日星期一

Svimmel efter dialyse: Skal Patient Gå til hospitalet med det samme

Det vides, at dialyse har mange bivirkninger, svimmel er en af ​​dem. Skal patienterne gå til hospitalet med det samme, hvis svimmel skete efter dialyse?

Hvorfor patienter vil faldt svimmel efter behandling?

Dialyse kan fremkalde mange bivirkninger og svimmel er en af ​​dem, der er to hovedsagelig grunde til folk, faldt svimmel. Den ene er blodtrykket stiger hurtigt efter behandling, og den anden er toksiner eller affaldet ophobes i kroppen falder hurtigt. Begge skyldes utilstrækkelig dialyse, især ældre mennesker. Normalt behøver patienterne dialyse 2 eller 3 gange om ugen, der kan sørge for giftstoffer ophobes i kroppen kan udskilles ud rettidig. Hvis du ikke kan acceptere behandling i lang tid, vil der være masser af wasts bygge i din krop. Så efter dialyse, da wasts og toksiner

gå ud af din krop, vil mange negative reaktioner skyldes, herunder svimmel.

Hvordan skal man behandle med denne situation? Skulle patient gå til hospitalet med det samme?

Efter dialyse mange patienter vil faldt ubehageligt såsom svimmel, hovedpine, kvalme og så videre, de fleste af disse symptomer vil forsvinde af sig selv efterhånden, så du behøver ikke gå til hospitalet med det samme. Hvis det ikke kan forsvinde, går endda værre, skal du kontakte din læge, så de kan foretage ændringer i henhold til dine forhold.

I vores hospital, der er nogle unikke behandlingsformer kan hjælpe dig med at undgå dialyse eller lindre symptomerne fremkaldt af det. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du konsultere vores online læger, eller efterlade beskeder til os.

Hvis du stadig har nogle andre spørgsmål om dialyse, kan du kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Svimmel efter dialyse: Skal Patient Gå til hospitalet med det samme 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts