2014年7月11日星期五

Ambassadør Saudi-Arabien Giv High Praise of Shijiazhuang Nyre Hospital

Ambassadør i Saudi-Arabien i Kina, besøgte Beijing vores hospital, der er kendt som Shijiazhuang nyre hospital for nylig, var han fuld af ros for vores medicinske niveau og faciliteter. Han sagde, at han ønskede, at vi kan hjælpe mere tålmodige leve bedre og længere, med hjælp af vores avancerede behandlingsterapier for nyresygdom og pålidelig service.

Ledsaget af vores eksperter og oversætter, besøgte han tests laboratorium, blod renseanlæg, patienternes afdelinger og andre afdelinger i vores hospital. Under besøget, spurgte han nogle spørgsmål om patienternes liv her og havde en snak med patienten én efter én. Efter talte med patienterne, sagde han, at han er tryg ved at lade patienterne komme her for at få behandlingen. Fordi vores hospital ikke kun kan helbrede sygdommen af deres krop, men også kan helbrede sygdommen af deres sjæl. Undertiden, for patienter smerte, de lidt fra sjæl er sværere at blive helbredt end kroppen.

I vores hospital, tilbyder vi fuld service for patienter og prøv vores bedste for at løse problemerne for dem. Patienterne her vil faldt hjemme, behandler vi dem ligesom en familie eller en ven. Plus med vores unikke behandlinger, kan patienterne går bedre snart. For patienter med mild nyresygdom, kan de få nyttiggørelse fra det; for patienter med moderat nyresygdom, har halvdelen af ​​håb om at få opsving; for patienter med alvorlig nyresygdom, kan de leve bedre og længere med hjælp af vores unikke behandlinger og service.

Hvis du er interesseret i vores unikke terapi, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Ambassadør Saudi-Arabien Giv High Praise of Shijiazhuang Nyre Hospital 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts