2014年7月18日星期五

Induceret diarré ved dialyse: Grunde og behandling

Diarré er et af de almindelige symptomer på klinisk, kan den være forårsaget af mange faktorer, såsom infektion eller anden sygdom. Derefter kan dialyse fremkalde det? Hvad skal patienterne gøre, hvis de ser dette symptom under dialyse?

Hvorfor dialyse kan fremkalde diarré?

En almindelig årsag er infektion. Under behandlingsprocessen kan unproper drift føre til infektion som repræsenterer diarré, kvalme og nogle andre fysiologiske reaktion.

En anden væsentlig årsag er den stofskiftesygdom af elektrolytter. Efter dialyse elektrolytter vil ændringer i høj grad, der kan fremkalde musklerne reaktion inkluderet diarré.

Ud over disse to faktorer, anvendelse af nye dialyse maskine eller rørledningen kan forårsage det.

Hvad skal patienterne gøre, hvis de ser dette symptomer under dialysen?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de fælles behandlinger i kur nyresvigt. Men det har mange bivirkninger, såsom diarré, så patienterne søger nogle andre kur metoder til erstatning for denne behandling. Heldigvis er der nogle nye behandlingsformer, der har vist sig har bemærkelsesværdig effekt på helbredelse nyresvigt, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er repræsentant blandt dem. Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en form for ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem kroppen fra hud, celle plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Ved hjælp af denne unikke terapi (opfundet af vores eksperter efter flere års forskning og klinisk erfaring), vil de symptomer som diarré være lettet, hvad mere er, kan din livskvalitet forbedres betydeligt.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Induceret diarré ved dialyse: Grunde og behandling 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts