2014年7月17日星期四

Sådan Lavere High Kreatinin niveau med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Det er kendt, at høje kreatinin niveau er et af symptomerne på kronisk nyresygdom, hvordan man kan sænke det er varmt emne blandt patienter. Det siges, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en god terapi i lavere høj kreatinin niveau. Hvordan kan det opnå den ideelle helbredende virkning?

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Hvordan fungerer det?

Ved at udvide vaskulær, anti-inflammatorisk, antikoagulation, Anti-trombose, kan det reparere beskadigede nyrefunktion og beskytte de resterende nyrefunktion. Efter nyren går bedre, selv tilbage til normal, symptomer (inkluderet høj kreatinin niveau) induceret med nyreinsufficiens vil forsvandt med det. Men på det tidlige stadium af at bruge denne behandling, kreatinin ikke kan reduceres hurtigt, er det nødt til at tage noget tid. Efter en periode med behandling, vil din kreatinin niveau falde gradvist. Ved hjælp af det, kan fibroseudviklinger forsinkes eller forhindres.

Hvordan til at sænke forhøjet kreatinin niveau med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en effektiv behandling i lavere høj kreatinin niveau, ved at kurere sygdommen fra roden til at lindre symptomer forårsaget af det.

Hvis du har andre spørgsmål om denne terapi eller behandling af CKD eller symptomer på CKD, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Sådan Lavere High Kreatinin niveau med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts